Bebeconfort
Thuis

Verwelkom het kleinste lid van je gezin thuis met ons thuisassortiment. Onze collectie omvat een selectie producten voor thuis die kinderen veilig en comfortabel houden. Van kinderstoelen en eetstoelen tot co-sleepers, reiswiegen en wipstoeltjes.

 

Kinderstoelen en eetstoelen

Etenstijd

Met onze kinderstoelen en eetstoelen kunnen al je gezinsleden samen aan de eettafel zitten. Je kind kan probleemloos op dezelfde hoogte als alle anderen van een zorgeloze maaltijd genieten.

Wipstoelen en schommelstoelen

Tijd voor comfortabel ontspannen

Met onze wipstoelen en schommelstoelen kunnen jullie beiden achteroverleunen en ontspannen. Ze zijn perfect om je kleintje veilig en comfortabel bezig te houden, terwijl jij tijd voor jezelf hebt.

Loopstoeltje en box

Speeltijd

Tijd om te spelen en actief te worden. Onze loopstoeltjes helpen je kind tijdens het spelen de eerste stapjes te zetten. Terwijl onze boxen je kind veilig op één plek houden.

Co-sleeper en reiswieg

Bedtijd

Met een co-sleeper kun je je baby heel dicht bij je naast je eigen bed laten slapen. Logeer je ergens anders? Neem een van onze reiswiegen mee, zodat je je baby overal comfortabel en veilig kunt laten slapen.

Verschoningsunit

Tijd om je baby op te frissen

Opvoeden staat gelijk aan multitasken. Onze babycommodes ondersteunen je: ze bieden niet alleen een vlak oppervlak voor het verschonen van luiers, maar ze zijn ook ideaal wanneer je je baby in bad doet en voor het opbergen van spullen. Allemaal op één plek.

Services
Winkelzoeker
Breng ons een bezoek! Onze winkelmedewerkers delen hun kennis over ons productassortiment graag met je.
Bebeconfort
Catalogus
Van kinderwagens tot tuitbekers, van wipstoelen tot flesvoedingen, van autostoelen tot kinderstoelen: we hebben het allemaal voor je. Ontdek ons gehele productassortiment in de online catalogus.