Bebeconfort
Autostoelen

Van je eerste rit naar huis tot het wegbrengen naar de basisschool: we hebben de juiste producten om je gezin een zorgeloze reis te bezorgen. Van babyautostoeltjes, peuterautostoeltjes en zitverhogers tot de handigste accessoires, alles wat je nodig hebt om met een gerust hart te reizen.

Baby autostoelen

Vanaf de allereerste dag

Ga je voor het eerste naar huis met je nieuwe baby? We hebben alles wat je nodig hebt. We hebben autostoeltjes die geschikt zijn vanaf de geboorte en die voor de veiligste positie achterwaarts gericht kunnen worden gebruikt.

Autostoelen voor meerdere leeftijden

Groeit met je kind mee

Groeien ze niet razendsnel op? Veel van onze producten veranderen mee met je kind, zodat ze langer kunnen worden gebruikt. Dat betekent dus minder gedoe en meer tijd voor het gezin. Kies tussen een autostoeltje met ISOFIX-bevestigingspunten of een eenvoudige gordelroutine.

Kinderautostoelen

Zitverhogers

Wanneer je kind te groot wordt voor gewone autostoeltjes, zorgt een zitverhoger ervoor dat het een paar centimeter hoger zit en zo veilig een autogordel kan gebruiken.

Autostoel accessoires

Voor onderweg

Hoe kun je je reis nog prettiger maken? Ons assortiment autostoelaccessoires heeft een veilig en praktisch ontwerp, zodat het altijd perfect in je auto past.

Bebeconfort
Catalogus
Van kinderwagens tot tuitbekers, van wipstoelen tot flesvoedingen, van autostoelen tot kinderstoelen: we hebben het allemaal voor je. Ontdek ons gehele productassortiment in de online catalogus.