Bebeconfort
Kinderwagens

Klaar om samen de buitenwereld te verkennen? Met onze kinderwagens is een dagje uit met je kind een makkie. Of je nu een gezinsuitstapje maakt, een lange wandeling maakt of gewoon een paar winkels bezoekt, onze kinderwagens gaan overal met je mee. Ze zijn gemaakt voor ouders die op stap gaan.

Kinderwagens

Vanaf de geboorte

Kun je niet wachten om met je gezin naar buiten te gaan? Onze kinderwagens zijn gemaakt om lang mee te gaan en zijn geschikt voor gebruik vanaf de geboorte. Ze bieden je baby de perfecte plek voor een rustig dutje. Geniet vanaf dag één van een veilige reis met je baby. 

Kinderwagens

Vanaf 6 maanden

Met deze buggy's zullen peuters het leuk vinden om op pad te gaan. Gemak en een goed comfortniveau staan daarvoor garant. Ze zijn perfect voor op reis, want ze zijn licht van gewicht en eenvoudig op te bergen.

Duo-kinderwagens

Dubbele pret

Heb je meer dan één kleintje in je gezin? Dit is de perfecte optie voor als je twee kinderen van bijna dezelfde leeftijd hebt. Je baby kan liggend op de achterbank slapen terwijl oudere kinderen de wereld ontdekken vanuit de bijrijdersstoel. 

Accessoires voor kinderwagens

Zonder gedoe

Voorkom gedoe tijdens je reis. Van babyvoetenzakken en parasols om je baby tijdens de rit warm en comfortabel te houden tot tassen waarin je eenvoudig alles kunt inpakken en meenemen, wij hebben de juiste accessoires voor je kinderwagen.

Services
Winkelzoeker
Breng ons een bezoek! Onze winkelmedewerkers delen hun kennis over ons productassortiment graag met je.
Bebeconfort
Catalogus
Van kinderwagens tot tuitbekers, van wipstoelen tot flesvoedingen, van autostoelen tot kinderstoelen: we hebben het allemaal voor je. Ontdek ons gehele productassortiment in de online catalogus.