Autostoeltje voor meerdere leeftijden
EvolveFix i-Size
Het EvolveFix i-Size-autostoeltje voor meerdere leeftijden is gemaakt voor jaren aan familie-avonturen (12 jaar om precies te zijn!) De comfortabele zitting, voor baby's tot 12 jaar oud, groeit met je kind mee en is eenvoudig te transformeren naar een zitverhoger. Dit autostoeltje voldoet aan de hoogste i-Size-normen en de 360° rotatie in de achterwaartse posities zorgt ervoor dat je je kind gemakkelijk in en uit de auto kunt halen, dag na dag.
False

Kenmerken

Groeit met je kind mee

Een autostoeltje voor meerdere leeftijden die met je kind meegroeit, vanaf de geboorte tot 12 jaar oud. Of je kindje nu een baby, peuter of bijna een tiener is, de EvolveFix i-Size biedt altijd de juiste ondersteuning.  

i-Size-veiligheidstandaard

Het autostoeltje voldoet aan de hoogste i-Size-veiligheidsstandaarden en biedt bescherming bij zijdelingse botsingen dankzij de geïntegreerde bescherming voor hoofd en lijf. Achterwaarts gericht reizen vanaf de geboorte tot vier jaar oud.

360° draaibaar

360° draaibaar, waardoor je je kind eenvoudig in en uit de auto kunt krijgen, iedere dag weer. Extra handig voor baby's die in de achterwaarts gerichte positie reizen.  

Performance-materialen

De zachte zitverkleiner is gemaakt met vochtafvoerende materialen en stoffen zodat je kind onderweg altijd koel en comfortabel blijft, wat voor weer het buiten ook is.  

Veiligheid

Het EvolveFix i-Size autostoeltje houdt je kind veilig, jaar in jaar uit. Het autostoeltje voldoet aan de hoogste i-Size-normen en biedt bescherming bij zijdelingse botsingen dankzij de geïntegreerde bescherming voor hoofd en lijf. Dankzij de kleurindicatoren op het ISOFIX- en top tether-systeem is het autostoeltje eenvoudig te installeren en weet je dat je kind goed en veilig vast zit. Voor extra veiligheid kan het EvolveFix i-Size autostoeltje in de achterwaartse positie gebruikt worden vanaf de geboorte tot circa 4 jaar.

Gebruiksgemak

Alles aan het EvolveFix i-Size-autostoeltje is ontworpen om eenvoudig te zijn. De handige roteerbare achterwaarts gerichte positie is handig voor jou om je kind in en uit de auto te halen, wat een hoop gedoe en rugproblemen voorkomt in de loop der jaren. Dankzij vijf verschillende ligstanden en de met één hand verstelbare hoofdsteun, die negen comfortabele posities biedt, geeft de Bebeconfort EvolveFix i-Size je diverse opties om uit te kiezen voor moeiteloze familie-avonturen.

Leeftijdsgroep

Dit lang meegaande autostoeltje evolueert en groeit mee met je kindje vanaf de geboorte tot ongeveer 12 jaar oud. Wanneer je baby klein is, wordt hij/zij door het autostoeltje omhuld en gerustgesteld. De achterwaarts gerichte modus is geschikt vanaf de geboorte tot 18 kg (40-105 cm) in gordelmodus en voorwaarts gericht van 15 kg tot 36 kg (100-150 cm) in verhogermodus. Of je kind nu een baby, peuter of vroege tiener is, de EvolveFix i-Size zal hem/haar geruststellen en beschermen tijdens alle familie-avonturen.

Comfortfuncties

Ieder moment onderweg in de EvolveFix i-Size zal comfortabel zijn voor je kind.

 

Met een comfortabel en uitneembaar kussen voor baby's en peuters, en de zachte bedekking die machinewasbaar is op 30°, zal je kind zich altijd comfortabel voelen. De zachte zitverkleiner is gemaakt met vochtafvoerende materialen en stoffen zodat je kind altijd koel en comfortabel blijft, wat voor weer het buiten ook is.

EENVOUDIG IN GEBRUIK

  • 360° draaibaar
  • Met één hand verstelbare hoofdsteun en harnas

COMFORTABEL

  • Performance-materialen
  • Handige, comfortabele leunstanden

VEILGHEID

  • Kan achterwaarts en voorwaarts gericht worden gebruikt
  • i-Size-veiligheidstandaarden (R219)
  • Dubbele bescherming bij zijdelingse botsingen
  • ISOFIX-installatie met top tether

ALGEMEEN

  • Groeit met je kindje mee